Jak zapewne wszyscy juz widza od jakiegos pewnego blizej lub dalej nie okreslonego czasu Adminkowie wymienili CB
I pragne zadac pytanko czy ta owa zmiana podoba sie wam czy nie i oczywiscie zaargumentujcie swoja opinie bikoz zdanie bez uzasadnienia jest g%#no warte;)
tak wiec ja zaczne
+ licznik postow
+ brak anonimowosci
+ jak dla mnie piknijsze
+ odswiezanie zawartosci
- brak anonimowosci
- hmmmmmm nie podaje zimnego piwa??
w mojej skali od 1 do 26841 oceniam CB na 26840,9
hehe drogi userze, jeszcze kilka takich postow i dostaniesz moda
mow mi tak jeszcze
taaa... znaczy sie ze comar pragnie wiecej wazeliny
no kutwa tylko w dobra strone teraz przynajmniej to sie jakos komponuje z wszystkim, tylko dla tego to wstawilem
wazeliny moze nie, ale tak od klasy moglibyśmy (Admini i Moderator) dostac po flashce
dlaczego mam dziwne uczucie ze o mnie mowa jako pretendencie do flashki
:> ??
a cb tak mi srednio bo mi chyba wydajje sie ze autoscroll mi nie dziala i lipa
po 3 min...
a nie... jednak dziala...
Ostatnio edytowany przez Sawa (2007-06-14 16:55:38)
Nom autoscroll dziala nawet bardzo dobrze
P.S. Ktos z naszej klasy (niepamietam kto ) mowil ze CB jest do dupy bikoz nie mozna przewinac jego zawartosci a ja pokazalem owej osobie ze wystarczy odznaczyc "ptaszka" ^^ i wszystko jest gitrara =]
ale za szybko odswierza troche bo przy paru napisanych, czytanych wlasnie, wczesniej bedacych (kurde... jak poprawnie sklecone zdanie...) zapiernicza znowu w dol
ciii... z tym wyrazem zawsze mam problem XD nie wiem dlaczego swiezak kojarzy mi sie z rz XD
hehe ale czaicie, ja nie mogę nic w tym CB zmieniać najchętniej to wywaliłbym napis [Admin] przy moim nicku
ale nic sie nie da zrobić..... CB żyje swoim życiem. czy jak by to napisać
zle chyba ale ciii...
zeby chociaz byl taki model
to juz do wegora z takimi prosbami, ale i tak nie ma lepszego